De opdrachtgever

PeterConnects is een leverancier van geavanceerde communicatiesoftware-oplossingen voor de samenwerkingsplatforms van Microsoft en Cisco, inclusief het cloudaanbod van Microsoft Teams, Cisco Webex Calling en BroadWorks. De producten van PeterConnects zorgen ervoor dat receptionisten, telefonisten en servicedeskmedewerkers op een prettige en efficiënte (omni-channel) manier van het telefoniesysteem gebruik kunnen maken.

De opdracht

Het ad interim waarnemen van een zwangerschapsverlof van de marketing manager.

Mijn rol

Als marketing manager was ik onderdeel van het MT en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van (internationale) marketing- en communicatieprogramma’s met als doel het vergroten van de merk- en propositiebekendheid van de PeterConnects producten. Mijn grootste ‘deliverable’ gedurende deze 6 maanden was de organisatie van de Partner Roadshow in de landen België, Duitsland, Engeland, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast heb ik de organisatie van twee klantevents bij Microsoft Nederland en Cisco Nederland gedaan, alsmede het schrijven en ontwikkelen van verschillende product leaflets in 4 verschillende talen, het beheer van de website, social media en het partner portal. Ik werkte nauw samen met verschillende afdelingen in 5 landen en was de contactpersoon voor de leveranciers van marketingdiensten zoals het reclamebureau, mediaspecialisten, marketingonderzoeksorganisaties, PR-bureau, etc.

Dit zegt de klant over mij

“Liesbeth is een gedreven marketeer die de grote lijnen ziet en ze vervolgens ‘actionable’ maakt. Zeker in haar tijd bij PeterConnects was deze vaardigheid van groot belang. Liesbeth heeft onze marketing manager tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen en heeft dit zeer voortvarend gedaan. Ze heeft de grote lijnen van onze marketing executie snel begrepen en de marketing-communicatie in lijn daarmee uitgevoerd. Samen met de afdeling Sales heeft ze onze roadshow in 5 landen vlekkeloos georganiseerd. Mochten we weer iemand nodig hebben, dan weet ik wie ik bel!”

Lucas de ClercqSME Director at ANYWHERE365® / CEO at PeterConnects

Van idee tot resultaat, van business tot consument.
Hoe kan ik jouw organisatie verder helpen?