Skip to main content

Over mij

Al ruim 20 jaar ben ik, Liesbeth Brackel, de ‘leading lady’ van Pinter. Als ervaren interim- en projectmanager met een ‘getting-things-done-mentaliteit’ ben ik snel en praktisch inzetbaar om vaart en voortgang te bewerkstelligen op bestaande of nieuwe projecten op het gebied van strategische marketing, innovatie- en transitietrajecten.

Mensen ervaren mij als een stevige linking pin tussen directie en operatie. Ik ben iemand die visie, ambitie en bedrijfsstrategieën goed kan doorvertalen naar het dagelijkse proces. Heel concreet en transparant, met heldere project- en actieplannen. Als spil en spelverdeler in een zelfsturend multidisciplinair projectteam ben ik het beste op mijn plek. Die dynamiek ligt mij goed. Met mijn energie, vermogen om te verbinden en een flinke dosis daadkracht, slaag ik erin om draagvlak te creëren, mensen in beweging te krijgen en gewenste veranderingen succesvol te realiseren.

over liesbeth brackel pinter

Liesje leerde Lotje lopen

Mensen en organisaties aan de hand nemen. Hen bijstaan met raad en daad in de rol van onafhankelijke professional. Richting geven. Die rol is op mijn lijf geschreven. Ik kijk graag verder dan de dag van vandaag. De wereld verandert snel en daar moet je als organisatie klaar voor zijn. Ik help je om nieuwe toekomstbestendige oplossingen te verkennen en laat pas los als de klus geklaard is.

Meer over mijn ervaring

Met ruim 30 jaar werkervaring heb ik een bewezen trackrecord opgebouwd in de branches FMCG, Media, ICT en Telecom bij zowel corporate bedrijven, MKB als verschillende NL-startups. Ook heb ik veel ervaring met agile werken (waaronder Design Thinking) en het briefen en aansturen van externe bureaus. Mijn kennis en ervaring zet ik ook in voor non-profit organisaties. Zo ben ik als vrijwilliger actief geweest als (new) business consultant bij lokale bedrijven in Kenia, Tanzania en de Filippijnen.

LinkedIn

Dit zeggen anderen over mij

Liesbeth is een warme energieke persoonlijkheid, met een sterke ‘can do’-mentaliteit en een uitstekende sociale antenne. Een echte vakvrouw die weet waarover ze praat. Haar drive en enthousiasme heb ik als heel prettig ervaren.

Gijsbert van Esadjunct-hoofdredacteur NRC 2001/2007

Liesbeth is een strategische merk- en marketing expert. Een echte vakvrouw die zich meer dan 3,5 jaar bij XS4ALL in allerlei projecten hard heeft gemaakt voor die dingen die onze klanten écht belangrijk vinden.

Claudia AmmerlaanManager Marketing & Communicatie KPN/XS4ALL

Liesbeth is een gedreven marketeer die de grote lijnen ziet en ze vervolgens ‘actionable’ maakt. Ze heeft onze marketing manager tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen en heeft dit zeer voortvarend gedaan.

Lucas de ClercqPeter Connects

Vol passie en gedrevenheid wist Liesbeth orde in de chaos te scheppen. Proactief als zij is, zag zij direct waar hulp en ondersteuning nodig was en wat er geregeld moest worden. Een denkende doener die zelfstandig haar eigen weg vindt.

Frank BierensSocial entrepreneur

Liesbeth verdedigt klanten, als een leeuwin haar welpen. Ze ontwerpt oplossingen voor de meest complexe marketingvraagstukken en weet mensen steeds opnieuw te motiveren om bergen werk te verzetten richting de beste oplossing voor de klant.

Roos van GenuchtenManager portfolio development KPN

Liesbeth zorgde er met haar kennis van marketing voor dat we het idee vanaf het begin pakkend en helder uitdroegen, zodat iedereen aanhaakte en enthousiast werd en de Duurzame 100 stond als een huis. Niks fijner dan werken met een vakvrouw met wie je ook nog zoveel lol kunt hebben.

Dorien PelsAdjunct-hoofdredacteur Trouw

Liesbeth heeft op uitstekende wijze de verbinding met de verschillende projectteams gecreëerd en overzicht helpen creëren. Haar adviezen zijn altijd van hoge kwaliteit geweest. Dit altijd vanuit een warme band met de collega’s, met humor en flair!

Floris DamenTeamleider marketingstream klant zijn, XS4ALL

Vanuit de klant denken zit bij Liesbeth in haar DNA. Liesbeth is enthousiast, creatief, enorm betrokken en een echte teamplayer. Een ware toevoeging voor een marketingteam, vooral als het om een traject gaat waarbij een nieuwe koers gevaren moet worden!

Nienke RuisManager Commercie XS4ALL

Een andere kant van mij

Ik geloof in duurzaamheid. Ook als het gaat om je gezondheid en je lichaam. Momenteel volg ik een 4-jarige HBO-opleiding om ‘Ayurveda Practitioner’ te worden. Iets heel anders dan mijn dagelijkse werk en daarom juist een enorme verrijking. Ayurveda heeft mij veel gebracht en helpt mij om andere mensen te motiveren om ook het beste uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig wat dit is? Ik vertel je graag meer.

Van idee tot resultaat, van business tot consument.
Hoe kan ik jou en je organisatie verder helpen?